Hírek – MouldTech Systems

Hírek

2024.03.13.

A precíziós meteorológia és gazdálkodás gyakorlati megoldásai

Az MTA PAB Növényorvosi Munkabizottsága, az MTA VEAB Növényvédelmi Munkabizottsága és a MATE Növényvédelmi Intézet, Növényvédelmi Tanszéke közös tanácskozást tart a precíziós meteorológia és gazdálkodás jelenleg is elérhető, gyakorlati megoldásairól.
2024.01.26.

Exkluzív betekintés a hazai drónfejlesztés jövőjébe az AGROmashEXPO-n

Hagyományosan az éveleji AGROmashEXPO-n mutatjuk be a WohnderDrone legfrissebb fejlesztéseit.
2023.10.26.

Ilyen fejlesztésekkel léphet előre Magyarország az ipari értékláncban

Példaértékű együttműködés született a Bosch és a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem között, idén tavasszal adták át az egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karán az Innovatív Járműtechnológiák Kompetencia Központot.
2023.10.17.

Sugárfelderítő drónt adott át a MouldTech Systems

A WonhderDrone SPEL kísérleti sugárfelderítő légieszköz egy legfeljebb 25 kilogramm össztömegű drón, mely 8 kilogramm hasznos terhet hivatott szállítani, több mint negyven percen keresztül.
2023.06.07.

A MouldTech Systems innovációi növelik az ország védelmi képességeit 

A vállalat a Védelmi Innovációs Kutatóintézet (VIKI) által szervezett Technológiai Reziliencia Képességbemutató Kiállításon mutatta be legújabb, termékalapú fejlesztéseit. 
2023.03.06.

Egyedülálló merevszárnyú drónt fejlesztett a MouldTech Systems

A MouldTech Systems Kft., valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem legújabb fejlesztése jelentős piaci igényekre válaszol.
2023.02.24.

Kigurult az első Tipo Turnkey

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Tipo projekt: egy lengyel édesapa és fia vették át az első, teljes egészében a MouldTech Systems által összeszerelt Tipo184 Turnkey-t!
2023.01.24.

Vadonatúj drónon debütál a WohnderJet permetezőrendszer új generációja

Elsőként a 2023-as AgroMashExpo agrárgépshow keretein belül mutatkozik be a közönségnek a WohnderDrone Kft. lean farming eszközcsaládjának legújabb, teljes egészében saját fejlesztésű tagja, a WohnderDrone A10.
2022.11.08.

Radartechnikai bemutató a ZalaZONE-on

A ZalaZONE járműipari innovációs központ Automotive Proving Groundján a SAAB Hungary a Közlekedéstudományi Intézet, a HungaroControl és a MouldTech Systems együttműködésével dróndetektáló radart tesztelt.
𝘅
🇬🇧 ENGLISHKARRIERKAPCSOLAT