Iparágak – MouldTech Systems

Szektorokon átívelő kompetenciák
partnereink igényeihez igazítva

 

Szerszámkészítés


A nagyipari vagy egyedi igényekre szabott szerszámgyártás területén több mint két évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk. Az ipar és végfelhasználók által egyaránt a legmegbízhatóbb cégek közé sorolt vállalatokat tudhatjuk partnereink között.

Nehézipar


Nem csupán passzívan szemlélni, alakítani szeretnénk a jövő iparát. Ezért fejlesztéseinkkel és az egyedi igények gyors kiszolgálásával valódi segítséget nyújtunk a nehézszektorok szereplői számára.

Gyógyászati ipar


Az egészségügy és az orvostechnológia területén a minőség sohasem relativizálható. Mérnökeink és munkatársaink a lehető legmagasabb minőségű alkatrészek és szerszámok gyártása mellett saját tervezésű, prémium kategóriás eszközök előállításán is dolgoznak.

Drónipar


Kreatív megoldásaink és innovációs központunkban megálmodott, saját tervezésű eszközeink új felhasználási területeket nyitnak meg a digitalizáció és automatizáció iránt elkötelezettek számára.

Járműipar


A járműipar fejlesztési és építési ágazatai számára egyaránt friss, kézenfekvő megoldásokkal szolgálunk. Széles körben ismert partnereink bizalommal fordulnak hozzánk, legyen szó a legapróbb és alapvetőbb kábelcsatlakozóról, design elemről, elektronikai alkatrészről vagy akár nagyobb volumenű komponensekről.

Energetikai ipar


Az általunk gyártott szerszámok és alkatrészek minősége és megbízhatósága szavatolja partnereink fejlődését és hogy emellett a lehető legmagasabb minőségben szolgálhassák ki ügyfeleiket.

Védelmi ipar


Cégünk NATO-beszállításra alkalmas, így különleges megoldásainkkal akadálytalanul jelenhetünk meg a védelmi ipar különböző területein.

Vasútipar


Az olyan nehézszektori szereplők, mint a kötöttpályás, illetve vízijárművek ipara, különleges, gyakran konkrét projektekre szabott igényeket támasztanak, melyekre magasan képzett munkatársaink azonnali megoldást biztosítanak.

Repülőgépipar


A különleges anyagok megmunkálásához szükséges képességeinknek és kompetencia-menedzsmentünknek köszönhetően olyan, speciális igényeket felvonultató iparágakat is képesek vagyunk kiszolgálni, mint a repülőgép- vagy az űripar.

Agráripar


Nem csak partnereink iparágakon átívelő fejlesztéseiben veszünk részt, de saját megoldásainkkal is igyekszünk részt venni az agrárium kivételes izgalmakat tartogató jövőjének megreformálásában.

𝘅
🇬🇧 ENGLISHKARRIERKAPCSOLAT